WEST CITY TOWER este situat în minunatul oraș Cluj-Napoca, pe strada Calea Florești nr.139. Grandiosul imobil se află în apropiere de cel mai mare centru comercial VIVO! (Polus Center) și Cora Shopping Center. În imediata apropiere te poți relaxa în Parcul Colina sau poți face o drumeție în Pădurea Făget. Ne putem mândri cu o arhitectură unică, acesta fiind cel mai înalt bloc de locuințe din România. Cuprinde 25 de etaje, 5 etaje de parcare, parc pentru copii, 4 penthouse-uri, 182 apartamente cu panoramă deosebită.

Beneficiar:

Ardeal Construct SRL

Telefon: 0264 / 432 239

Email: ArdealConstruct[at]ymail.com

Proiectant:

SIT MANAGEMENT SRL

Telefon: 0264 590 261

Email: ScripcaruDiana[at]yahoo.com

Proiectant structurǎ:

NEO STRUCTURAL ENGINEERING SRL

Telefon: 0314 259 734

Email: office[at]neogrup.ro

 

SC Ardeal Construct SRL pune la dispoziția clienților soluții inovatoare în domeniul construcțiilor, urmărind în permanență oferirea de soluții adaptate solicitărilor fiecărui proiect la un raport echitabil calitate-preț, prin disciplina și calitatea superioară a muncii întregului personal.

 

Produsele și sistemele sunt utilizate pe scară largă în proiecte majore din domenii diverse (medical, instituții de învatamant, domeniul residențial, domeniul comercial, săli de cinema, spații logistice), din întreaga lume, fiind soluții rapide și eficient adaptate solicitărilor din domeniul construcțiilor, în vederea asigurării calității la un inalt nivel.

 

Managementul eficient, formarea unor echipe multidisciplinare profesioniste, dar și investițiile constante în utilaje și echipamente moderne au fost premisele care au stat la baza succesului companiei. În prezent, Ardeal Construct reprezinta un partener de încredere pentru investitori deoarece tratează fiecare proiect cu profesionalism, seriozitate și promptitudine, dar reprezintă și un concurent demn pentru orice altă companie din domeniu.

- - -

VIZIUNE

Ne recomandă lucrurile bine făcute, la timp, la cele mai înalte standarde, indiferent de provocări.

În timp a devenit modul nostru de a fi, am devenit un partener de încredere pe piața construcțiilor.

Seriozitatea de care dăm dovadă se observă în lucrările pe care le avem finalizate și de care se bucură deținătorii acestora.