DESPRE NOI

Iubim înălțimile. Așa că am rămas cu picioarele pe pământ, dar cu capul  în nori. La propriu

 

West City Tower provoacă spiritul urban și definițiile arhitectonice. Este pentru prima dată când „zgârie-nori” nu mai este doar un termen din dicționar, ci devine o construcție specială care privește cu mândrie către vest. Este un acasă dedicat aventurierilor urbani, celor cu spirit cosmopolit, care caută un loc emblematic, plin de inovații.

West City Tower este situat în orașul Cluj-Napoca, pe Calea Florești nr. 139. Cu o arhitectură circulară și foarte multe suprafețe vitrate, acesta este cel mai înalt bloc de locuințe din România. Se ridică desupra orașului cu 25 de etaje, 5 etaje de parcare, spațiu de joacă pentru copii, 182 apartamente cu panoramă deosebită cu 1, 2, 3 camere si 4 penthouse-uri cu 5 camere. Imobilul dispune de două lifturi de interior ce coboară până în parking, la cele două subsoluri și trei demisoluri. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegei etajul.
La exterior, pentru o priveliște care îți taie respirația, cladirea a fost echipată cu un lift panoramic unic  în Cluj-Napoca. Poți privi Clujul cu alți ochi, în ascensiune!

Structura de rezistenţă a cladirii este proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde şi cu respectarea tuturor obligatiilor impuse de legislaţia şi normativele tehnice în vigoare, fiind o structură de beton armat, cu inchidere perimetrală din caramidă şi compartimentări uşoare.
Partea de fundaţie a structurii de rezistenţă este realizată în sistem top-down, lucrare de mare complexitate și cu soluții tehnice inovatoare.

CONTACT